woensdag, mei 02, 2007

Familiedag EBCN

Zondag zijn we naar de familiedag van de EBCN geweest. Ik had Bruce daar graag voor willen inschrijven, maar heb het uiteindelijk niet gedaan, omdat we ook geen ringtraining meer volgen. Ik wilde toch graag even gaan kijken, ook omdat er nu een babyklasse was, met dus hele lieve kleine pups.
En wat waren die pups schattig zeg! Ik heb er een paar even mogen knuffelen, heerlijk. Er komt vast nog wel een dag dat wij een bullenmeisje erbij nemen. Maar dat wordt in ieder geval niet meer in dit huis, want dan willen we wel een huis met tuin. En we krijgen eerst onze eigen pup nog!
Achteraf vond ik het jammer dat we Bruce toch niet hadden ingeschreven. Het was een hele gezellige show en er hing een ongedwongen sfeer. Het had voor Bruce een mooie oefening geweest.
We zagen ook veel bekende fokkers en trouwe lezers van Bruce zijn weblog. Erg gezellig! Want wat blijkt nou, Bruce zijn rare gedrag is gewoon bullengedrag. Tja, wij zijn ook pas bullen beginners natuurlijk, dus dat weten wij allemaal nog niet. Bullen zijn dus heel gevoelig voor verandering, daarom gaat Bruce uit zijn dak als er ergens iets staat wat daar niet hoort. Wij dachten al dat hij gewoon een kronkel in zijn kop had : )
In het volgende filmpje zie je hoe Bruce zijn angst voor die enge vuilniszak overwint.

2 Comments:

At 7:54 a.m., Anonymous Anoniem said...

heb weer zitten genieten van die geweldige Bruce!

 
At 2:48 p.m., Anonymous Anoniem said...

agossie wat doet ie dat toch lief toen ik trouwens het filmpje draaide en Bruce blafte zat Naru gelijk rechtop in de bench. Grappig he, trouwens zonde dat je hem inderdaad niet ingeschreven had misschien had het nu wel wat geworden.

 

Een reactie posten

<< Home