zondag, maart 11, 2007

Zonnige zondag

Een zonnige zondag, dus op naar het bos! Gezellig met alle vier onze ouders naar het Mastbos in Breda geweest. Bruce luistert echt perfect als we in het bos zijn. We denken dat dat komt omdat er dan heel veel honden zijn. Als we namelijk in het park één hond tegen komen, dan kunnen we roepen wat we willen, maar hij komt echt niet. Omdat hij dan gefocust is op één hond.
Maar goed, op de open plaats in het bos heeft hij eerst heerlijk gerend. Zelfs even met een 8,5 jaar oude bull gespeeld. Daarna was Bruce lekker moe en zijn we gaan lopen, dan loopt hij tenminste rustig mee. Het is heel leuk om te zien hoe Bruce zijn roedel bij elkaar houdt. Als hij voorop loopt kijkt hij regelmatig achterom om te kijken of iedereen er nog wel is. Soms ging één van ons stiekem achter een boom staan en floot dan zachtjes. Bruce blijft dan meteen staan, de oren gespitst en gaat degene zoeken. Voor een dagje was hij eens roedelleider.
In het bos schiet je ook de mooiste plaatjes: mooie en gekke bekken!













3 Comments:

At 7:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat een leuke foto's van Bruce en wat is ie weer gegroeid, ik geloof best dat jullie hem gemist hebben maar dat kan je nu raumschoots inhalen, ja in het bos kun je lekker lopen en dat zal hij wel fijn gevonden hebben.
Groetjes suzanne en sandro en een pootje aan bruce van naru.

 
At 10:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

wat een lekker ding!! (ik bedoel bruce nu dan he hahah lol)

 
At 11:13 a.m., Anonymous Anoniem said...

HoiHoi... Hahaha, die 2 foto's in het bos, kan ie nog gekkere smoeltjes trekken, Prachtig...

 

Een reactie posten

<< Home