maandag, februari 26, 2007

Lekker uitwaaien

Wat lief dat we zoveel felicitaties hebben ontvangen voor Bruce zijn eerste verjaardag. Bedankt! Of Bruce zelf weet dat hij jarig was, tja, dat zullen we nooit weten. Hij vond het in ieder geval maar gek toen wij 's morgens voor hem aan het zingen waren. Jeroen moest voetballen en was de hele dag niet thuis. 's Middags ben ik even met Bruce naar Laura in de dierenwinkel gegaan. Daar heeft hij twee nieuwe speeltjes gehad. Zo'n piepkip en een trekspeeltje. De kip is een groot succes! Maar na een minuut of 10 worden wij gek van het gepiep dus ruimen we de kip weer op. Bruce heeft alleen door hoe hij de kip weer uit de kist kan stelen!

Gisteren zijn Jeroen en ik eindelijk eens ons Rommelkamertje gaan uitruimen. Nou dat was wel nodig ook. We vonden bijvoorbeeld mijn sleutelbos die ik al een half jaar kwijt was en een plasticzakje met iets groens erin wat nogal weeig rook. Wat het oorspronkelijk geweest was, was niet meer te zien. -schaam-
Het kwam best goed uit dat Remco en Nikki belden om te vragen of ze Bruce mee mochten nemen naar het strand. Ik had eerst mijn bedenkingen. Bruce is een hond met gebruiksaanwijzing. Zou hij wel naar Remco en Nikki luisteren? Wat als hij een andere hond ziet? Of nog erger, een paard? Hij is al twee keer bijna vertrappeld op het strand.
Bruce vindt het wel heerlijk op het strand. Dus besloten we hem maar gewoon mee te geven, met instructies.
Maar onze bezorgdheid was nergens voor nodig. Bruce heeft zich voobeeldig gedragen. Luisterde goed, is maar één hond tegen gekomen en zelfs een paard. Maar gelukkig zagen Remco en Nikki het paard op tijd en konden ze Bruce snel aanlijnen. En inderdaad de riem stond helemaal strak toen het paard voorbij kwam.
Helaas hadden ze slecht weer, veel regen en wind. Eenmaal terug in de auto lag Bruce enorm te bibberen op de achterbank. We kregen een bezorgd telefoontje van Remco wat er aan de hand kon zijn. Jeroen stelde hem gerust, hij heeft het gewoon koud. Dus hebben ze de verwarming in de auto lekker hoog gezet en een trui over hem heen gelegd.
Wij kregen Bruce weer netjes thuis afgeleverd. We durven Bruce nu met een gerust hart achter te laten aanstaande vrijdag. Dan gaan wij namelijk op wintersport. Voor mij de allereerste keer. Bruce gaat eerst 2 dagen naar mijn ouders en dan twee dagen naar Jeroen zijn ouders. Hopelijk is hij dan net zo braaf!

2 Comments:

At 7:28 p.m., Anonymous Anoniem said...

oowww wat lekker om op wintersport te gaan!!! gaan jullie skieen of snowboarden?
Bruce zal zich wel goed gedragen toch bij zijn opa's en oma's hihihi.
fijne dag nog
veel liefs eva

 
At 11:28 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ach, kijk 'm liggen op de achterbank, lekker toegedekt, zo lief...

 

Een reactie posten

<< Home