donderdag, februari 01, 2007

Ziek

Arme Bruce. Hij is een beetje ziek.
Het begon zondag, toen we thuiskwamen zagen we dat hij in zijn bench had overgegeven.
Maandag ging alles weer goed. Als we naar bed gaan en Bruce moet zijn bench in dan krijgt hij altijd een beschuitje. Dat weet hij heel goed, want als hij de beschuitbus hoort opengaan dan vliegt hij zijn bench in. Maar toen hij maandagavond zijn bench in moest, at hij zijn beschuitje niet op. Vreemd.
Dinsdag heeft hij de hele dag niet gegeten, hij vertikte het gewoon. Hij zag er verder niet ziek uit en dronk wel gewoon goed. 's Avonds heeft hij wel zijn beschuitje op maar het ging niet echt van harte.
Woensdag wilde hij weer niet eten. Toen Jeroen thuis kwam heeft hij Bruce een beetje gevoerd. Brokje voor brokje at hij een heel klein beetje. Maar een uurtje later heeft bruce alles er weer uitgespuugd. Toen zijn we maar even naar de dierenarts gegaan.
Het zat echt niet goed in Bruce zijn buik, want in de wachtkamer en in de behandelkamer heeft hij constant poepjes gelaten.
Volgens de dierenarts heeft Bruce misschien iets verkeerds van de straat gegeten. Dat kan natuurlijk heel goed kloppen! (zie post van 28-01) Hij heeft nu tabletjes gekregen voor zijn maag en zijn darmen.
Vandaag gaat het wel iets beter. Hij heeft nog steeds niet veel gegeten, een paar happen uit zijn bak. Maar hij is wel al wat levendiger. En hij eet de tabletjes met smaak op! Hij denk vast dat het snoepjes zijn.
Hopelijk heeft Bruce nu geleerd dat vieze dingen van de straat eten niet goed voor hem is!

3 Comments:

At 10:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ojee dat is niet leuk naru had ook al overgegeven maar dat duurde gelukkig maar 1 dag, ze is nu weer heel erg energievol. Hoop dat bruce weer gauw de oude is

 
At 12:53 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ach, zie daar een heel zielig bulletje zitten... Dat koppie... Beterschap Bruce...

Groetjes, LooNtje...

 
At 5:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

wat vervelend !!!!!!!!!
we hopen dat het snel weer beter met je gaat,

lebbers L.J. en Aquila

 

Een reactie posten

<< Home