dinsdag, januari 02, 2007

Oud en nieuw

Happy new year!
Bruce heeft voor het eerst oud en nieuw gevierd. We zijn lekker met zijn drieën thuis gebleven en de avond gevuld met lekker eten en snoepen. Allemaal een beetje improviseren zo zonder keuken maar het ging goed. We vonden het heel spannend hoe Bruce op het vuurwerk zou reageren. De dagen voor oud en nieuw hoorde je natuurlijk hier en daar een knal. Soms schrok Bruce daar verschrikkelijk van en begon hij hard om zich heen te blaffen.
Op internet las ik een tip om Bruce een advocaatje te geven. Daar wordt 'ie lekker suffig van. Dus hadden we speciaal advocaat in huis gehaald. Rond een uur of elf hebben we Bruce een schoteltje gegeven. Zoiets geks had hij nog nooit op! Maar hij vond het heerlijk. Of hij er echt dronken van is geworden weten we niet, maar zijn reactie op het vuurwerk viel heel erg mee. Hij is heel even buiten komen kijken wat er toch allemaal aan de hand was. Hij vond het maar niks al die knallen en die kleurtjes in de lucht. Hij hield het snel voor gezien en vluchtte weer naar binnen. Daar heeft hij de rest van de tijd op de bank gelegen. En Jeroen en ik konden genieten van het uitzicht over de stad!

1 Comments:

At 1:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ja het zal best dat Bruce het vuurwerk niet zo leuk vond, maar het advocaatje heeft hem misschien wel geholpen. In ieder geval heeft hij het naar zijn zin gehad. Bruce is natuurlijk wel een hele live hond, doeg groetjes

 

Een reactie posten

<< Home