maandag, februari 05, 2007

Grijze hond

Weer een zonnige zondag, een goed excuus om er op uit te gaan. Dit keer zijn we naar de Merwelanden geweest. Het was er erg druk, ook veel honden. Dus al snel kwamen we een leuk speelkameraadje voor Bruce tegen. Het was Maggie, een kruising flatcoat/labrador van 9 maanden oud. Bruce was zo aan het springen aan de riem dat we hem maar los gelaten hebben. Meteen ging hij achter Maggie aan, die natuurlijk net iets sneller was. Maggie vond het ook heerlijk in het water en sprong er regelmatig uitdagend in. Bruce stond dan aan de waterkant te kijken, maar hij sprong er gelukkig niet in. Niet dat het veel had uitgemaakt, want door al dat springen bovenop Maggie was hij net zo nat als zij. Daarna hebben we nog een stuk gelopen, dit keer met een grijze Bruce. Hij zag er echt verschrikkelijk uit. Gelukkig hadden we een handdoek in de auto liggen.
Het gaat gelukkig ook alweer een stuk beter met Bruce zijn maag. De pilletjes helpen goed en Bruce vindt ze ook erg lekker. Hij eet ze alsof het snoepjes zijn. Vandaag is de laatste dag van zijn kuurtje, hopelijk is hij daarna weer helemaal beter.

2 Comments:

At 7:59 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hallo Bruce , fijn dat je al weer buiten je gang gaat en achter hondjes aan rent . Hopelijk is het wandelen je goed bevallen en is het ziekzijn over.
Pootjes van ons Murphy en Whoopy en knuffels van onze baasjes Jan en Astrid.

 
At 8:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

mooie site heb je hoor

we hebben veel gemeen samen
onze naam,bulldoggen,konijnen,en bronko mij bull die zijn moeder is er ook 1 van v/h slaghek

gr de bullebende en nog bedankt voor je berichtje
is het niks voor jou dogblogger te zijn

 

Een reactie posten

<< Home