vrijdag, maart 23, 2007

Jubileum!

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik begonnen ben om een weblog bij te houden. Bruce was toen 3 weken oud en we waren net bij hem gaan kijken. Sinsdien hebben we al 6370 hits gehad en hebben we een gemiddeld aantal pageviews van 20 per dag. We vinden het ontzettend leuk dat zoveel mensen meelezen met de avonturen van Bruce!
Het gaat hartstikke goed met Bruce. Hij is lekker ondeugend en eigenwijs. Maar hij luistert eigenlijk best wel goed naar ons. Zelfs als we aan het wandelen zijn en hij loopt los luistert hij steeds beter. Nog steeds is elke hond die hij ziet ontzettend leuk natuurlijk, maar als we gewoon doorlopen en hem roepen dan komt hij zowaar. Een hele verademing.
Verder ligt bruce de hele dag op de bank te slapen. Het eerste wat hij doet als we hem 's morgens uit de bench halen is op de bank springen en verder slapen!
Als wij gaan eten dan moet Bruce van de bank af. Jeroen en ik eten altijd lekker met een bord op schoot op de bank. Bruce kan echt het eten van je bord afkijken, dus moet hij op zijn eigen kussen. Met tegenzin springt hij dan van de bank af. Soms probeert hij toch dichterbij te komen en sturen we hem terug naar zijn plaats. Dan loopt hij altijd met een grote omweg naar zijn kussen toe, stopt onderweg af en toe en kijkt ons dan aan met een blik van 'moet ik echt?'. Streng zeggen wij dan: 'Bruce naar je plaats!'. Bruce sjokt verder richting zijn plaats en gaat met het puntje van zijn billen en zijn hielen op zijn kussen zitten. Dan zeggen wij: 'Bruce, alle poten op je plaats!' Gek genoeg weet hij wat dat betekent want hij doet het nog ook. Als we klaar zijn met eten en we zetten ons bord weg dan springt Bruce meteen weer naast ons op de bank. Hij houdt dus gewoon in de gaten wanneer wij klaar zijn.
Natuurlijk houdt hij nog steeds van spelen. Vooral zijn speeltje tot vervelens toe op je schoot leggen totdat je probeert het speeltje te pakken. Als je dat dan doet dan pakt hij snel het speeltje van je schoot en gaat je staan uitdagen door met zijn kop te schudden en te grommen. Het leukste vindt hij het als je hem achterna gaat rennen. Het hoeft ook niet eens een echt hondenspeeltje te zijn. Bruce vermaakt zich overal mee:

2 Comments:

At 10:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

gefeliciteerd met het een-jarig bestaan van de site! wat een geweldig filmpje, wat kan hij leuk spelen met een simpele doos hihi!
onze site staat op het moment een beetje stil, het is ook zo druk met een puppie in huis en zeker een bullen puppie pppffff
hihihi
dikke knuffel voor bruce!

 
At 11:18 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ha Esther, Jeroen en Bruce,

Al weer een jaar!! Gefeliciteerd met dit jubileum!!
Ga zo door met de site van Bruce.
Wat speelt hij leuk met die doos he?

Liefs mama

 

Een reactie posten

<< Home