dinsdag, juli 31, 2007

Gite la Chouette

Het dorpje waar we in zaten was Plateau d'Assy, een heel klein gehuchtje. We verbleven daar bij Gite la Chouette, wederom een chambre d'hotes opgericht door Nederlanders.
De eerste dag hebben we daar een hele mooie maar wel een beetje zware wandeling gemaakt. Het was een wandeling van 1,3 km omhoog naar een soort kloof in de berg. Daartussen stroomde een mooie waterval. Het was daar gelukkig wel lekker koel, maar toch voor Bruce en mij een beetje teveel klimmen. Dus hebben we lekker veel pauzes genomen. Normaal staat er dik en uur voor de wandeling en wij hebben er twee uur over gedaan. Eenmaal boven gekomen moesten we natuurlijk trots op de foto, wat overigens de enige foto is van ons drieen (vieren).
De volgende dag hebben we lekker rustig aan gedaan. 's Morgens eerst even in het zonnetje gezeten in de tuin. Daarna zijn Jeroen en ik nog naar een dierenpark gegaan. Bruce hadden we lekker thuis gelaten, want die mocht niet mee. We zijn maar heel kort in het park geweest, want om daar te komen moest je weer aardig klimmen! Zelfs met de auto was het bijna niet te doen, in zijn 1 omhoog em dan nog bijna naar beneden glijden. De parkeerplaats was op 800 meter van het park vandaan, dat was dus weer een hele klim voor mij. Ook het park zelf was nogal heuvelachtig. In het park liepen wat verschillende soorten berggeiten, herten en marmotten, heel leuk om te zien.
De derde dag zijn we naar Annecy geweest. Daar is een groot meer waar veel toeristen naartoe gaan. Het was daar dan ook ontzettend druk. Gelukkig vonden wij na lang rijden een zijpaadje naar het meer toe, waar je lekker kon wandelen. We zijn ook nog even in de stad zelf geweest. Maar dat was zo druk, je liep daar maar te slenteren en daar hebben we een hekel aan, dus zijn we maar weer snel gegaan.





2 Comments:

At 10:21 p.m., Anonymous Anoniem said...

wat een lekker ding is bruce toch!

 
At 1:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hey Esther en Jeroen

Al met al een geslaagde vakantie volgens mij?
En Esther, je krijgt al een aardig buikje...het zal best zwaar voor je zijn geweest, dat klimmen en wandelen...hihihihi
Maar gelukkig is alles prima gegaan en heeft Bruce zich ook prima vermaakt...
Ik hou je blog in de gaten!
XXX aan die flinke vent, en tot horens,
Monique en Mojookes
www.mojos.nl

 

Een reactie posten

<< Home