donderdag, juli 12, 2007

Lilo

Wat boft Bruce toch weer! Er kwam zomaar een vriendinnetje langs om mee te spelen. Lilo is een heel lief Beagle dametje van 3,5 jaar oud. Ze is het hondje van Adinda.
Ze hebben eerst buiten kennis gemaakt. Lilo was niet zo gediend van Bruce zijn ongemanierde gesnuffel, dus heeft ze hem regelmatig weggejaagd. Maar op zich verliep de ontmoeting goed.
Daarna hebben we de twee mee naar binnen genomen. Lilo voelde zich al meteen thuis en ging lekker op de bank liggen. Bruce liet haar in het begin natuurlijk niet met rust. Maar Lilo liet duidelijk merken als ze genoeg van hem had. Dan trok ze haar lip naar hem op en blafte naar hem. Lilo is vroeger namelijk een paar keer gebeten door gemene honden, dus is ze een beetje angstig voor drukke hondjes zoals Bruce.
Bruce heeft zich verder aardig rustig gehouden en is zelfs een paar keer in de gang gaan liggen.
's Avonds zijn we nog een keer naar buiten gegaan en daar hebben de twee weer lekker achter elkaar aan gerend. En Lilo deed wel net alsof ze niet zoveel van Bruce moest hebben. Maar toen er een andere hond aankwam verdedigde ze Bruce wel! Ze ging voor hem staan en begon naar de andere hond te blaffen. Dus misschien vond ze hem stiekem toch wel lief.
Het was ook erg moeilijk om Bruce en Lilo goed op de foto te krijgen, Bruce kon zijn ogen niet van haar af houden!

2 Comments:

At 11:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat schattig, die twee!!

Liefs mama

 
At 8:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

kan me helemaal voorstellen hoe dat gegaan moet zijn bij jullie,,, hebben wij ook al wat ervaring mee! hihihi wel kei leuk een keer een andere bezigheid.

 

Een reactie posten

<< Home