dinsdag, juli 31, 2007

Dijon en twee overbruggingsnachten

Vanuit Saulxures zijn we eerst naar Dijon gereden. Daar hebben we lekker gewinkeld. In Frankrijk heb je toch ook grote verschillen in steden hoor. Het ene moment rijd je door een boerengehucht, met 100 inwoners en vervallen huisjes. Het andere moment ben je in een moderne stad als Dijon waar iedereen er op zijn hipst bijloopt.
In Dijon hebben we ook heerlijk geluncht. Ik had een salade met aardappel en eendenborst en Jeroen had een Italiaanse salade. Erg lekker allemaal.
Onze volgende bestemming was de Mont Blanc. Maar daartussen moesten we nog 2 nachten overbruggen.
De eerste nacht zijn we in een twee sterren hotelletje beland bij het stadje Dole, vlak onder Dijon.
Daarna zijn we toch maar doorgereden naar onze plaats van bestemming. We hadden nog geinformeerd of we een nacht extra konden boeken bij onze volgende accomodatie, maar dat kon niet want die waren vol. Dus zaten we één nacht in een hotelletje, maar wel in het dorpje waar we
moesten zijn.
Ik was niet zo blij in de bergen. Ik heb snel last van wagenziekte en mag nu tijdens de zwangerschap geen medicijnen nemen. Erg fijn als je in de bergen rijd en alle wegen kronkelen omhoog en omlaag, brrr.

1 Comments:

At 10:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

wat een mooie fotos zeg! die ene van bruce zijn hoofd... echt geweldig hihihi. ik heb toevallig een tijdje geleden een artikel gelezen over dat veel vakantiegangers de anwb bellen als hun tom-tom het niet meer doet en zij dan geen idee hebben waar ze zijn en ook geen kaart hebben,,, tjha en dan lees ik dot verhaal ooohhh! maar ja je vetrouwd die dingen ook gewoon!
hoe heeft bruce het onderweg gedaan in de auto? wel kei gaaf dat bruce in dat hotel ook welkom was en heel fijn dat hij zo ook mee op reis kan! de ideale oplossing.
heel veel liefs eva en een knuffel van gimly

 

Een reactie posten

<< Home