woensdag, juni 14, 2006

Zindelijk?

De zindelijkheid van Bruce....tja....
Het leek ontzettend goed te gaan. Overdag deed hij bijna niets meer in huis en hij gaf zelf aan dat hij moest poepen! Dan rende hij keihard naar de deur en als we niet snel genoeg kwamen dan ging hij huilen. Heel erg goed dus. 's Avonds gebeurde er nog wel eens een ongelukje, dan vond je ineens ergens een plasje.
De laatste dagen gaat het weer helemaal niet goed. Ineens vinden we weer overal plasjes (ook al heb je hem net uitgelaten) en hij heeft zelfs weer een keer binnen gepoept! We worden er een beetje moedeloos van. Ligt het nu aan ons, aan Bruce of aan het feit dat hij een bulldog is? We hebben wel begrepen dat sommige bulldogs niet superzindelijk worden. Of letten wij niet goed genoeg op?
Het lijkt ook wel of hij express mijn pas gedweilde vloer bevuild! haha. Omdat het zo goed ging besloot ik de vloer maar weer eens te dweilen. Het zag er weer prachtig uit. En sindsdien ging het dus weer mis. De vloer is echt te ranzig voor woorden, overal vlekken en pootafdrukken. Nou, we zullen nog maar eens een poging maken om te dweilen...
Ach, hoe kun je hier nu lang boos op blijven: