donderdag, juni 01, 2006

Puppycursus les 4

Gisteren alweer de vierde les van de puppycursus. Het was een 'kind-honddag' en het was de bedoeling om een kind mee te nemen, die met het hondje kon trainen. Wij hadden dus geen kind bij ons en daarom kregen we er één toegewezen. De les stond niet zozeer in het teken van trucjes leren, maar meer in het teken van de socialisatie. Zo moesten de honden één voor één door een hele lange buis lopen. De meesten vonden het wel een beetje eng, maar Bruce maakte het wel erg bont. Voor hem werd de hele buis de lucht ingetild zodat hij niet terug kon lopen! Zag er erg hilarisch uit.
Daarna werden er een paar vijwilligers gevraagd om met gekke voorwerpen rond te lopen. Jeroen was zo'n vrijwilliger en mocht met een kinderwagen rondjes lopen. Zag er erg aandoenlijk uit, al zeg ik het zelf. De hondjes moesten langs allerlei 'enge' dingen lopen, zoals paraplu's, knuffelbeesten, rollators en een stuk zeil (waar Bruce weigerde overheen te lopen).
Daarna werden alle kinderen naar voren geroepen om een instrument te pakken. Ze moesten zoveel mogelijk lawaai maken. De honden moesten daar dan weer tussen door lopen.
Al met al een chaotische maar wel een leuke les!

1 Comments:

At 11:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ha Jeroen,

Het staat goed hoor, jij achter de kinderwagen.

Groetjes annemarie

 

Een reactie posten

<< Home