donderdag, mei 25, 2006

Dierenarts

Bruce heeft zijn derde enting gehad! Het was een hele onderneming om naar de dierenarts te gaan, want ook Sammie moest voor zijn jaarlijkse enting mee. Met Sammie in een kist op mijn schoot en Bruce voor mijn voeten gingen we in de auto. Gelukkig is het maar 3 minuten rijden naar de dierenarts.
In de wachtkamer van de dierenarts zaten twee Engelse cocker spaniels van 14 weken oud. Bruce wilde heel graag met ze spelen, maar zij niet met hem! Ze waren bang voor hem en gromden en blaften zelfs naar hem. Heel zielig was het voor Bruce.
Sammie was als eerste aan de beurt voor een prik. Ik snap dat nooit, bij de dierenarts spartelt hij nooit en als wij hem oppakken zitten we onder de schrammen! Zal wel door de zenuwen komen.
Bruce werd door de dierenarts nagekeken en kreeg een lekker koekje. Doordat hij op zijn koekje zat te kauwen merkte hij niet eens dat hij een prik kreeg. Hij kreeg ook nog neusdruppels tegen de kennelhoest. Bruce heeft zich heel groot gehouden.
Eenmaal thuis was Sammie een beetje van slag. Ik zette hem op de grond, hij bleef doodstil zitten en liet een plas lopen. Ach, dat zijn we nu toch wel gewend. Hij is inmiddels de schrik wel te boven, dankzij een hoop snoepjes.