maandag, mei 29, 2006

Sammie

Ik had lekker Sammie zijn kooi verschoond en besloot dat het eens tijd werd voor een hernieuwde ontmoeting tussen Sammie en Bruce. Na de eerste ontmoeting was Sam een beetje van slag en heeft een paar dagen slecht gegeten. Kan natuurlijk ook door de nieuwe situatie en nieuwe geuren komen.
De ontmoeting vond plaats op neutraal terrein, de badkamer. Sammie is zo'n heerlijk konijn, het lijkt wel alsof alles langs hem heen gaat, net alsof hij alweer vergeten is wat er 10 seconden geleden is gebeurd. Bruce was in ieder geval heel enthousiast, met een kwispelende staart volgde hij Sammie door de badkamer. Ik was bang dat hij in zijn speelsheid naar Sammie zou happen, maar hij heeft hem alleen maar gelikt. Sammie was ook niet bang voor Bruce.
Nadat ze een beetje aan elkaar gewend waren heb ik ze vrijgelaten in de woonkamer. Als Sammie er vandoor ging dan rende Bruce achter hem aan. Af en toe probeerde hij Sammie tegen te houden met een poot, maar een hard 'nee' deed hem dan stoppen. Sammie probeerde zijn territorium af te bakenen door hier en daar een keutel neer te leggen, die Bruce vervolgens lekker opat. Uiteindelijk vonden ze elkaar niet zo interessant meer. Sam ging lekker languit onder de tafel liggen en Bruce probeerde in het fototoestel te bijten. Erg moeilijk om een leuke foto te maken als ze steeds wegrennen!

1 Comments:

At 11:43 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ha Esther en Jeroen,

Goh, ze lijken toch wel een beetje op elkaar he?

Liefs mama

 

Een reactie posten

<< Home