vrijdag, juli 21, 2006

Alba

Voor de laatste nacht zijn we richting Rouen vertrokken. We sliepen bij Manoir d'Hermos. Ook weer een prachtig huis. Er woonden daar 3 honden; twee spaniels (of spanielen?) en tekkeltje Komma (in het Frans). Ik was verliefd op Komma, wat een schatje, zo klein en zo fel blaffen tegen Bruce waarbij haar staartje fier omhoog stond. Maar als Bruce dichterbij kwam dan zakte dat staartje snel tussen de benen, vandaar de naam Komma.
Bruce was verliefd op Alba. Een jong vrouwtje. Samen hebben ze de hele tijd gespeeld, onuitputtelijk.



We zijn naar de stad Rouen geweest. We wilden daar drie dingen zien: de notre dame van Rouen, het plein waar Jean d'Arc is verbrand en een grote klok. We zagen een hele grote kerk in de verte en namen aan dat dat de notre dame was. Maar dat was hem dus niet. Tijdens onze zoektocht naar de echte notre dame raakten we een beetje verdwaald. Bruce had het inmiddels wel gehad met het wandelen, het was ook warm. Dus hebben we maar besloten om weer weg te gaan, zonder de drie dingen te hebben gezien.

Die avond zijn we naar huis gereden. Lekker weer in je eigen bed slapen. We hebben ook meteen de video gekeken. Bruce zag zichzelf en Alba op de tv en hij vond het maar gek. Hij begon naar de tv te blaffen, sprong tegen de tv op en ging achter de tv naar de hondjes zoeken. Heel grappig.

We hebben een leuke vakantie gehad samen met Bruce. We hebben veel om hem gelachen. Zijn keiharde gesnurk waarmee hij ons uit onze slaap hield, zijn stinkende scheetjes in de auto en de koppen die hij kan trekken, hij is echt heel erg lief. We kunnen ons al niet meer voorstellen dat hij er niet is, hij hoort er al helemaal bij.