maandag, juli 17, 2006

Bruce zijn poepavontuur

Het gaat de laatste tijd echt heel goed met de zindelijkheid van Bruce. Hij geeft zelf aan wanneer hij moet en hij zoekt ook meestal gras op om zijn behoefte te doen. Meestal, want tijdens een wandeling in het stadje Avranches begon Bruce midden in het centrum ineens hard aan de riem te trekken. Een teken dat hij moet poepen, maar we liepen op straat dus daar mocht hij niks doen. Snel probeerde we een plekje te vinden, maar we waren te laat, want Bruce ging midden op straat onder het toeziend oog van het terraspubliek zitten. Snel tilden we hem op, we konden niet voorkomen dat er al een keutel op de grond viel. In de verte zagen we wat bosjes en renden daar snel naartoe. Toen we Bruce daar neer zetten zagen we dat het zelfs een parkje was met een hondentoilet. Mooi, daar kon Bruce dan zijn behoefte doen...
Niet dus!
We hebben een half uur door die honden wc gelopen, maar Bruce vertikte het om wat te doen. Na een tijd waren we het zat, dan heeft Bruce maar pech, hij heeft zijn kans gehad!
En natuurlijk zodra we weer gingen lopen begon Bruce weer te zoeken naar een plekje. Uit voorzorg hebben we hem maar weer opgetild. Een hoop bekijks hadden we, want Bruce lag heel zielig in Jeroens armen. Een hoop lachende gezichten op de terassen en ook een bezorgde Francaise die verschrikt vroeg wat er met Bruce aan de hand was.
Zorda we op de parkeerplaats waren hebben we Bruce in de bosjes gezet en kon hij eindelijk zijn gang gaan. Vooral die kop die hij er dan bij trekt, prachtig.

1 Comments:

At 8:57 a.m., Blogger Metten said...

Geweldig!
Wees blij dat het in Frankrijk gebeurt, waar je niemand kent...

 

Een reactie posten

<< Home