maandag, juli 24, 2006

De dierentuin

Voor oma's 75e verjaardag zijn we met de hele familie een dagje naar de dierentuin geweest. Echt met de hele familie, want Bruce mocht mee! Honden zijn toegestaan in Ouwehands dierenpark Rhenen, dus ik hoefde geen oppas te zoeken. Wel maakten we ons een beetje zorgen over de hitte en Bruce mag nog geen lange stukken lopen. Maar Jeroen zag op de site van de dierentuin de oplossing staan: een bolderkar.

Bruce heeft de dag dus lekker in de bolderkar vertoefd. Hij heeft zich weer voorbeeldig gedragen. Hij is meegeweest naar de zeeleeuwenshow. Eerst schrok hij enorm van het applaus, dan wil hij op schoot klimmen. Heel schattig eigenlijk, maar je moet het negeren. Daarna zag hij steeds een zeeleeuw langslopen. Dat vond hij maar gek, helemaal alert, de oren omhoog en zichzelf zo groot mogelijk maakend kijkt hij dat beest dan na. Datzelfde deed hij bij een aquarium met grote vissen en bij de beren. De rest van de dieren zijn hem volgens mij niet eens opgevallen.
Hij had natuurlijk weer veel bekijks en is weer meerdere malen op de foto gezet.
Aan het einde van de dag viel Bruce als een blok in slaap. Ook al had hij niet veel gelopen, zo'n dag is toch inspannend voor hem.
Ook in de auto en een uurtje thuis was Bruce knock out.
Hij mocht ook mee naar het restaurant en daar heeft hij de hele avond verder geslapen. Wat is hij toch lief.

1 Comments:

At 9:33 a.m., Blogger Roselie said...

he dat is grappig. julie zit namelijk ook in de bolderkar op de vakantie. Die bolderkar was trouwens zo'n succes dat we er nu zelf ook maar eentje hebben aangeschaft. gaat alles goed daar ik kan dat mailtje van je niet meer vinden met die data.
doei

 

Een reactie posten

<< Home