donderdag, oktober 26, 2006

Uit logeren

Bruce is voor het eerst uit logeren geweest! En niet één nachtje, nee wel drie. Wij vonden het best spannend om Bruce achter te laten. Maar dat was nergens voor nodig want het is hartstikke goed gegaan. Laura en Stephen hebben heel goed voor Bruce gezorgd en Bruce is heel braaf geweest. De eerste dag leek het of hij een beetje van slag was, want toen heeft hij niet zo goed gegeten. Maar daarna ging het goed, hij heeft lekker veel geslapen. Bruce moest er wel aan wennen dat hij niet op de bank mocht liggen, hij bleef het steeds proberen.
Jeroen en ik hebben het hartstikke naar ons zin gehad in Euro Disney. We hadden redelijk weer en het was ook niet zo druk. Dus we hebben alle attracties en shows gezien.
Toch waren we ook wel weer blij om naar huis te gaan en om Bruce en natuurlijk de andere dieren weer te zien.
Bruce was erg blij dat hij ons weer zag, maar we hadden niet het idee dat hij ons erg gemist heeft. Bruce vindt namelijk iedereen even lief. En als wij er niet zijn dan adopteert hij gewoon iemand anders als baas.

3 Comments:

At 9:28 a.m., Blogger Christel said...

Hee wat een leuke foto's zeg.....is ook wel even lekker toch er een paar dagen uit zonder hond? Ik voel mij op vakantie ook altijd enorm schuldig zonder de katten maar het is toch ook erg lekker. Goed dat Bruce zo goed verzorgd is.
Groetjes Christel

 
At 11:40 a.m., Anonymous Anoniem said...

Zoek eens op youtube naar disney orgie. Zouden dat dezelfde zijn? XD Die Goofy was er wel een type voor ;)

 
At 2:23 p.m., Blogger Esther said...

Heee en dan staan wij op de foto met die viespeuk! Het is in de week dat wij er waren gefilmd!! Dat vervaagd wel de disneymagie, haha.
XXXX

 

Een reactie posten

<< Home