maandag, mei 12, 2008

Duitsland


Duitsers hebben zelden een bulldog gezien.....
Dat hebben wij gemerkt toen we deze week daar op vakantie waren. We zaten in een mooi hotel, Bruce was natuurlijk gezellig met ons mee. We hadden een prachtige grote kamer, met vloerbedekking waar Bruce erg aan moest wennen. Hij loopt natuurlijk altijd op laminaat, dus dribbelde hij als een jong lammetje over de vloerbedekking.
Het was erg druk in het stadje, het was een soort feestdag. En Bruce trok weer eens alle aandacht. Iedereen keek wel even naar hem om. Maar de meeste deinsden angstig achteruit! Of hielden elkaar stevig beet als hij langs liep. Jeroen en ik hebben er samen hard om gelachen, ze moesten eens weten! Een enkele keer hoorden we ze zeggen: 'Was ein schöne hund!'
De schoonmaaksters durfden zelfs onze kamer niet schoon te maken als Bruce er alleen was. Steeds als ze hem zagen slaakten ze een kreetje. Ook al vertelde ik ze dat Bruce niks deed, ze durfen alsnog niet te komen. 'Er seht er so kraftig aus' zeiden ze dan.
Wij kunnen ons maar moeilijk een voorstelling maken bij die angst. Bruce doet geen vlieg kwaad! Oh nee, dat is niet helemaal waar, hij heeft laatst nog een spinnetje opgegeten.
In de auto was Bruce ook zo lief voor Dewi. Hij heeft de hele reis met zijn kop op de maxicosi gelegen en haar lekker onder gekwijld. Het is wel heel leuk om te zien dat Dewi nu absoluut niet bang is voor honden of andere dieren. Ze moet altijd keihard lachen om beesten. Dat is dus het voordeel van opgroeien met zo'n idiote hond!







1 Comments:

At 7:01 p.m., Anonymous Anoniem said...

ik kan me helemaal voorstellen hoe jullie gelachen hebben om die mensen! wat een is bruce toch een schat voor zijn zusje zeg, echt super!

 

Een reactie posten

<< Home